OPLOSSING voor medewerkers

Software Implementatie

Implementeer nieuwe software succesvol met werkinstructies, handleidingen en trainingen op maat in SelfGuide. Ontwikkel de digitale vaardigheden en zelfredzaamheid van gebruikers.

uniform format
Bied gebruikers maatwerk instructies

Versimpel het werken met applicaties en verkort de trainingstijd door razendsnel stapsgewijze instructies op maat te creëren voor gebruikers.

Stel instructies centraal beschikbaar

Laat gebruikers altijd en overal kennis en vaardigheden opdoen door instructies voor applicaties op één plek beschikbaar te stellen.

Ondersteun gebruikers op de werkplek

Voorkom oponthoud bij gebruikers en verhoog hun zelfredzaamheid door digitale instructies in te zetten bij het uitvoeren van werkzaamheden.

Leer gebruikers succesvol te werken met software

Gebruikers met onderontwikkelde digitale vaardigheden en een lage veranderbereidheid hebben een negatief effect op het succes van software implementaties.

Het succes van een software implementatie hangt voor een belangrijk deel af van het uiteindelijke gebruik. Dit bepaalt of een organisatie de investering terugverdiend.

Met SelfGuide maak je razendsnel werkinstructies, handleidingen en trainingen op maat voor software. Deze stel je centraal beschikbaar aan gebruikers.

Hoe werkt SelfGuide voor Software Implementaties?

Maak gebruik van de intuïtieve recorder.

Ontwerp razendsnel stapsgewijze werkinstructies op basis van schermafbeeldingen en de mogelijkheden van de editor.

Recorder

Neem razendsnel stapsgewijze werkinstructies op met de recorder. Schermafbeeldingen, muisklikken en toetsen worden automatisch vastgelegd.

Editor

Verrijk schermafbeeldingen van werkinstructies met de mogelijkheden van de editor: titelen, beschrijven, censureren, annoteren en verbergen.

Search & Filter

Kenmerk werkinstructies met de verschillende uitgebreide opties van de search & filter: titels, tags, beschrijvingen, applicaties en eigenaren.

Geef kenmerken mee aan werkinstructies.

Kenmerk werkinstructies met titels, tags, beschrijvingen, applicaties en eigenaren voor het structureren van de bibliotheek.

Bibliotheek

Stel werkinstructies centraal en gestructureerd beschikbaar in de bibliotheek, waar alle gebruikers altijd en overal toegang tot hebben.

Search & Filter

Kenmerk werkinstructies met de verschillende uitgebreide opties van de search & filter: titels, tags, beschrijvingen, applicaties en eigenaren.

Hyperlinks

Deelde unieke URL’s van werkinstructies rechtstreeks met gebruikers of plaats deze direct in andere applicaties en systemen van de organisatie.

Combineer meerdere werkinstructies.

Ontwerp complete handleidingen en trainingen op basis van werkinstructies, hoofdstukken, oefenbestanden en afbeeldingen.

Trainingen

Stel een trainingen samen op basis van werkinstructies om een gebruiker meer over specifieke onderdelen van een applicatie te leren.

Handleidingen

Ontwikkel handleidingen voor applicaties op basis van hoofdstukken met titels, beschrijvingen, werkinstructies en afbeeldingen.

Bibliotheek

Stel trainingen, handleidingen en werkinstructies beschikbaar in de centrale bibliotheek, waar gebruikers altijd en overal toegang tot hebben.

Maak gebruik van de digitale viewer.

Bekijk werkinstructies stap voor stap en in eigen tempo in de viewer. Geef daarnaast met een druk op de knop feedback.

Viewer

Bekijk werkinstructies in de intuïtieve viewer. Door de stapsgewijze opbouw zijn werkinstructies eenvoudig en in eigen tempo te bekijken.

Feedback

Geef direct vanuit de viewer feedback op een werkinstructie. Handel als beheerder feedback eenvoudig en snel af vanuit één overzichtelijke weergave.

Bibliotheek

Vind als gebruiker te allen tijde razendsnel de juiste training, handleiding of werkinstructie in de gestructureerde en centrale bibliotheek.

“Bij de migratie naar Office 365 hebben we werkinstructies gemaakt met SelfGuide. Links naar werkinstructies zijn o.a. op het intranet gepubliceerd. In de praktijk zagen we dat er veel vraag was naar werkinstructies voor zowel technische problemen als nieuwe functionaliteiten.”

Martin Derks

IT Consultant & Trainer

De Zijlen
De Zijlen

Klaar om gebruikers effectief te leren werken met software?

Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden van SelfGuide voor Software Implementaties te ontdekken.