oplossing

TOPdesk Kennisbeheer

Creëer, actualiseer en optimaliseer moeiteloos TOPdesk kennisitems met SelfGuide. Los meldingen efficiënter op, ondersteun self service en versnel onboarding.

Creëer, actualiseer en optimaliseer razendsnel TOPdesk kennisitems

Het creëren, actualiseren en optimaliseren van kennisitems in TOPdesk is tijdrovend. Organisaties slagen er daardoor vaak niet in om de potentie van het TOPdesk kennissysteem te benutten.

Een succesvol ingericht kennissysteem leidt tot efficiëntere afhandeling van meldingen, versnelde onboarding, verbeterde self service ondersteuning en verhoogde klanttevredenheid.

Met SelfGuide creëer, actualiseer en verbeter je moeiteloos applicatie werkinstructies, die als kennisitems in het TOPdesk kennissysteem gebruikt kunnen worden.

Hoe werkt SelfGuide voor TOPdesk Kennisbeheer?

Maak gebruik van de intuïtieve recorder.

Neem razendsnel applicatie werkinstructies op, verrijk ze met de editor en kenmerk ze voor de search & filter.

Recorder

Neem razendsnel applicatie werkinstructies op met de recorder. Schermafbeeldingen, muisklikken en toetsen worden automatisch vastgelegd.  

Editor

Verrijk opgenomen applicatie werkinstructies met de mogelijkheden van de editor: betitelen, beschrijven, censureren, annoteren en verbergen.

Search & Filter

Kenmerk applicatie werkinstructies met de mogelijkheden van de search & filter: titels, beschrijvingen, tags, applicaties en eigenaren.

Profiteer van de integratie.

Maak een TOPdesk kennisitem aan vanuit de ProductivityPerformer. Eventuele wijzigingen worden automatisch gesynchroniseerd.

TOPdesk Integratie

Maak TOPdesk kennisitems aan door applicatie werkinstructies te synchroniseren. Je bepaalt zelf welke gesynchroniseerd dienen te worden.

Search & Filter

Bespaar tijd met het kenmerken van TOPdesk kennisitems. De informatie van de search & filter worden automatisch als keywords overgenomen.

Bibliotheek

Beheer applicatie werkinstructies in de centrale bibliotheek van de ProductivityPerformer waar je gebruik kunt maken van het intelligente search & filter.

Tref kennisitems in TOPdesk aan.

Profiteer van nieuwe kennisitems in de kennisbank en de Self-Service Portal van TOPdesk.

Kennissysteem

Vind de automatisch gecreëerde en geüpdatete TOPdesk kennisitems terug in het TOPdesk kennissysteem om te delen met gebruikers.

Self-Service Portal

Publiceer automatisch gecreëerde en geüpdatete kennisitems in de TOPdesk Self-Service Portal om zelfredzaamheid van gebruikers te bevorderen.

Bibliotheek

Beheer alle applicatie werkinstructies in de centrale bibliotheek, waar je gebruik kunt maken van het intelligente search & filter.

Benut de digitale viewer.

Gebruik de viewer om applicatie werkinstructies stap voor stap en in eigen tempo te bekijken.

Viewer

Bekijk applicatie werkinstructies in de intuïtieve viewer. De applicatie Applicatie werkinstructies zijn stap voor stap en in eigen tempo te bekijken.

Gebruikersfeedback

Geef direct vanuit de viewer feedback op applicatie werkinstructies. Beheerders vinden alle ingediende feedback terug in één overzicht.

Recorder

Update een verouderde applicatie werkinstructie razendsnel. Correcte informatie wordt overgenomen in de nieuwe applicatie werkinstructie.

Voordelen van SelfGuide voor TOPdesk Kennisbeheer

Applicatie werkinstructies als kennisitems inzetten
Nieuwe kennisitems razendsnel creëren
Kennisitems eenvoudig actueel houden
Feedback op kennisitems professioneel faciliteren
Meldingen effectiever en efficiënter oplossen
Onderlinge kennisdeling op intuïtieve wijze stimuleren

Ons team staat altijd klaar om je te helpen

Support

Ons supportteam staat altijd voor je klaar om je met je vragen te helpen.

Consultancy

Onze consultants helpen je graag met hun kennis, inzicht en expertise.

Training

Trainingen zorgen ervoor dat je alles uit onze software haalt.

Knowledge base

In de knowledge base vind je alle informatie over onze software.

Klaar om het TOPdesk Kennissysteem te vullen?

Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden van SelfGuide voor TOPdesk Kennisbeheer te ontdekken.