oplossing voor medewerkers

User Training

Train gebruikers met werkinstructies, handleidingen en trainingen op maat voor applicaties in SelfGuide. Verkort de trainingstijd, verbeter de borging en verhoog de productiviteit.

uniform format
Bied gebruikers maatwerk instructies

Versimpel het werken met applicaties en verkort de trainingstijd door razendsnel stapsgewijze instructies op maat te creëren voor gebruikers.

Stel instructies centraal beschikbaar

Bespaar kosten bij het trainen van gebruikers en verbeter borging door instructies voor applicaties digitaal en op één plek beschikbaar te stellen.

Ondersteun gebruikers op de werkplek

Optimaliseer de leercurve van gebruikers en verhoog hun zelfredzaamheid door instructies in te zetten bij het uitvoeren van werkzaamheden.

Gebruikers trainen in het gebruik van applicaties

Gebruikers hebben moeite met het toepassen van trainingen voor applicaties. Ondersteuning op de werkplek is vaak gestandaardiseerd, verouderd of niet aanwezig.

Het trainen van gebruikers bevordert productiviteit, kwaliteit van data en werkplezier. Daarnaast worden vragen aan collega’s en de servicedesk voorkomen.

Met SelfGuide train en ondersteun je gebruikers op effectieve wijze door het gebruik van intuïtieve werkinstructies, handleidingen en trainingen op maat.

Hoe werkt SelfGuide voor User Training?

Maak gebruik van de intuïtieve recorder.

Ontwerp razendsnel stapsgewijze werkinstructies op basis van schermafbeeldingen en de mogelijkheden van de editor.

Recorder

Neem razendsnel stapsgewijze werkinstructies op met de recorder. Schermafbeeldingen, muisklikken en toetsen worden automatisch vastgelegd.

Editor

Verrijk schermafbeeldingen van werkinstructies met de mogelijkheden van de editor: titelen, beschrijven, censureren, annoteren en verbergen.

Search & Filter

Kenmerk werkinstructies met de verschillende uitgebreide opties van de search & filter: titels, tags, beschrijvingen, applicaties en eigenaren.

Geef kenmerken mee aan werkinstructies.

Kenmerk werkinstructies met titels, tags, beschrijvingen, applicaties en eigenaren voor het structureren van de bibliotheek.

Bibliotheek

Stel werkinstructies centraal en gestructureerd beschikbaar in de bibliotheek, waar alle gebruikers altijd en overal toegang tot hebben.

Search & Filter

Kenmerk werkinstructies met de verschillende uitgebreide opties van de search & filter: titels, tags, beschrijvingen, applicaties en eigenaren.

Hyperlinks

Deel de unieke URL's van werkinstructies rechtstreeks met gebruikers of plaats deze direct in andere applicaties en systemen van de organisatie.

Combineer meerdere werkinstructies.

Ontwerp complete handleidingen en trainingen op basis van werkinstructies, hoofdstukken, oefenbestanden en afbeeldingen.

Trainingen

Stel trainingen samen op basis van werkinstructies om een gebruiker meer over specifieke onderdelen van een bepaalde applicatie te leren.

Handleidingen

Ontwikkel handleidingen voor applicaties op basis van hoofdstukken met titels, beschrijvingen ,werkinstructies en afbeeldingen.

Bibliotheek

Stel trainingen, handleidingen en werkinstructies beschikbaar in de centrale bibliotheek, waar gebruikers altijd en overal toegang tot hebben.

Maak gebruik van de digitale viewer.

Bekijk werkinstructies stap voor stap en in eigen tempo in de viewer. Geef daarnaast met een druk op de knop feedback.

Viewer

Bekijk werkinstructies in de intuïtieve viewer. Door de stapsgewijze opbouw zijn werkinstructies eenvoudig en in eigen tempo te bekijken.

Feedback

Geef direct vanuit de viewer feedback op een werkinstructie. Handel als beheerder feedback eenvoudig en snel af vanuit één overzichtelijke weergave.

Bibliotheek

Vind als gebruiker te allen tijde razendsnel de juiste training, handleiding of werkinstructie in de gestructureerde en centrale bibliotheek.

“Door de intelligente zoekfunctie, tags, applicatiekenmerken en het samenstellen van handleidingen/trainingen vind je razendsnel de juiste informatie. Doordat je 24/7 toegang hebt tot werkinstructies voor applicaties verhoog je het rendement op trainingen.”

Lieske Glas

Associate HR Business Partner

Crocs Europe
Crocs Europe

Klaar om gebruikers effectiever te trainen in het werken met applicaties?

Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden van SelfGuide voor User Training te ontdekken.