integraties

BPM Koppeling

Concretiseer met werkinstructies op maat in SelfGuide processen binnen Business Process Management (BPM) tools. Verbeter gebruik van applicaties en borging van kennis.

uniform format
Leg processen vast in instructies

Concretiseer processen en optimaliseer de uitvoering ervan door razendsnel stapsgewijze werkinstructies op maat te creëren voor gebruikers.

Stel instructies centraal beschikbaar

Bied iedere gebruiker toegang tot dezelfde kennis en informatie door digitale werkinstructies op één centrale plek beschikbaar te stellen.

Ondersteun gebruikers op de werkplek

Verhoog de zelfredzaamheid van gebruikers en ontwikkel hun kennisniveau door werkinstructies in te zetten bij het uitvoeren van werkzaamheden.

Creëer een basis voor onboarding en training

Het in kaart brengen van bedrijfsprocessen met BPM tools garandeert niet dat gebruikers de hierin beschreven handelingen binnen applicaties correct kunnen uitvoeren.

Een werkinstructie beschrijft hoe er met een applicatie gewerkt moet worden. Het gebruik ervan resulteert in verbeterde kennisborging, onboarding en training. 

Met SelfGuide creëer je razendsnel stapsgewijze werkinstructies op maat die je eenvoudig koppelt aan bestaande bedrijfsprocessen in BPM tools.

Hoe werkt SelfGuide
voor BPM?

Maak een selectie binnen processen.

Bepaal voor welke handelingen binnen de verschillende processen er werkinstructies gemaakt moeten worden.

BPM Tools

Integreer SelfGuide met iedere willekeurige tool voor het ontwerpen, implementeren, gebruiken en aanpassen van bedrijfsprocessen.

Handelingen

Koppel werkinstructies op maat in SelfGuide aan specifieke handelingen die uitgevoerd moeten worden binnen diverse applicaties van de organisatie.

Proceskaarten

Voeg proceskaarten met daarin alle stappen en beslissingen in een bepaald proces eenvoudig toe als informatieve afbeelding aan SelfGuide.

Gebruik de recorder en unieke URL’s.

Ontwerp razendsnel stapsgewijze werkinstructies en koppel deze middels de unieke URL aan processen binnen BPM tools.

Recorder

Neem razendsnel stapsgewijze werkinstructies op met de recorder. Schermafbeeldingen, muisklikken en toetsen worden automatisch vastgelegd.

Editor

Verrijk schermafbeeldingen van werkinstructies met de mogelijkheden van de editor: titelen, beschrijven, censureren, annoteren en verbergen.

Hyperlinks

Deel de unieke URL’s van werkinstructies rechtstreeks met gebruikers of plaats deze direct in andere applicaties of systemen van de organisatie.

Combineer meerdere werkinstructies.

Ontwerp complete handleidingen en trainingen op basis van meerdere werkinstructies, hoofdstukken en afbeeldingen.

Handleidingen

Ontwikkel uitgebreide handleidingen voor applicaties op basis van hoofdstukken met titels, beschrijvingen, werkinstructies en afbeeldingen.

Trainingen

Stel trainingen samen op basis van werkinstructies om een gebruiker meer over specifieke onderdelen van een bepaalde applicatie te leren.

Bibliotheek

Beheer werkinstructies in de gestructureerde bibliotheek van SelfGuide waar je gebruik maakt van intelligente opties voor zoeken en filteren.

Maak gebruik van de digitale viewer.

Bekijk werkinstructies stap voor stap en in eigen tempo in de viewer. Geef daarnaast met een druk op de knop feedback.

Viewer

Bekijk werkinstructies in de intuïtieve viewer. Door de stapsgewijze opbouw zijn werkinstructies eenvoudig en in eigen tempo te bekijken.

Feedback

Geef direct vanuit de viewer feedback op een werkinstructie. Handel als beheerder feedback eenvoudig en snel af vanuit één overzichtelijke weergave.

Bibliotheek

Vind als gebruiker te allen tijde razendsnel de juiste training, handleiding of werkinstructie in de gestructureerde en centrale bibliotheek.

“Voor ons is SelfGuide dé tool om lesmateriaal en kennis mee te maken en delen.”

Leon van der Zanden

Architect Informatiemanagement

Woonbedrijf
Woonbedrijf

Klaar om applicatiegebruik in processen te verbeteren?

Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden van SelfGuide voor BPM tools te ontdekken.