integraties

Office 365 Training

Gebruik maatwerk en standaard Office 365 instructies in SelfGuide voor het trainen van medewerkers. Versimpel het werken met applicaties en verkort de trainingstijd.

uniform format
Bied gebruikers maatwerk instructies

Verkort de benodigde trainingstijd en ontwikkel de kennis van gebruikers door razendsnel stapsgewijze instructies op maat te creëren.

Maak gebruik van standaard instructies

Beschik direct over >1500 doorexperts ontwikkelde standaard instructies voor veelvoorkomende handelingen binnen Office 365 applicaties.

Ondersteun gebruikers tijdens het werk

Voorkom oponthoud bij gebruikers en borg trainingsresultaten door digitale instructies voor applicaties op één plek beschikbaar te stellen.

Gebruikers trainen met instructies op maat

Medewerkers hebben moeite met de toepassing van trainingen in de praktijk. Daarnaast is ondersteuning op de werkplek vaak niet aanwezig, noch op maat en/of actueel.

Door de juiste training zijn medewerkers in staat altijd en overal samen te werken, documenten in de cloud op te slaan en productiever te werken met Office 365.

Met SelfGuide realiseer je effectief gebruik van Office 365 door standaard en maatwerk instructies centraal en gestructureerd beschikbaar te stellen aan gebruikers.

Hoe werkt de SelfGuide voor Office 365 Training?

Profiteer van standaard instructies.

Laad actuele content packs in met kant-en-klare werkinstructies, handleidingen en trainingen voor Office 365 applicaties.

Content Packs

Vul de bibliotheek eenvoudig met actuele werkinstructies, handleidingen en trainingen uit professionele content packs van software partners.

Bibliotheek

Stel trainingen, handleidingen en werkinstructies beschikbaar in de centrale bibliotheek, waar gebruikers altijd en overal toegang tot hebben.

Search & Filter

Kenmerk werkinstructies met de verschillende uitgebreide opties van de search & filter: titels, tags, beschrijvingen, applicaties en eigenaren.

Maak gebruik van de intuïtieve recorder.

Ontwerp razendsnel stapsgewijze werkinstructies op basis van schermafbeeldingen en de mogelijkheden van de editor.

Recorder

Neem razendsnel stapsgewijze werkinstructies op met de recorder. Schermafbeeldingen, muisklikken en toetsen worden automatisch vastgelegd.

Editor

Verrijk schermafbeeldingen van werkinstructies met de mogelijkheden van de editor: titelen, beschrijven, censureren, annoteren en verbergen.

Search & Filter

Kenmerk werkinstructies met de verschillende uitgebreide opties van de search & filter: titels, tags, beschrijvingen, applicaties en eigenaren.

Combineer meerdere werkinstructies.

Ontwerp complete handleidingen en trainingen op basis van meerdere werkinstructies, hoofdstukken en afbeeldingen.

Trainingen

Stel een trainingen samen op basis van werkinstructies om een gebruiker meer over specifieke onderdelen van een bepaalde applicatie te leren.

Handleidingen

Ontwikkel uitgebreide handleidingen voor applicaties op basis van hoofdstukken met titels, beschrijvingen, werkinstructies en afbeeldingen.

Bibliotheek

Stel trainingen, handleidingen en werkinstructies beschikbaar in de centrale bibliotheek, waar gebruikers altijd en overal toegang tot hebben.

Maak gebruik van de digitale viewer.

Bekijk werkinstructies stap voor stap en in eigen tempo in de viewer. Geef daarnaast met een druk op de knop feedback.

Viewer

Bekijk werkinstructies in de intuïtieve viewer. Door de stapsgewijze opbouw zijn werkinstructies eenvoudig en in eigen tempo te bekijken.

Feedback

Geef direct vanuit de viewer feedback op een werkinstructie. Handel als beheerder feedback eenvoudig en snel af vanuit één overzichtelijke weergave.

Bibliotheek

Vind als gebruiker te allen tijde razendsnel de juiste training, handleiding of werkinstructie in de gestructureerde en centrale bibliotheek.

“Bij de migratie naar Office 365 hebben we werkinstructies gemaakt met SelfGuide. Links naar werkinstructies zijn o.a. op het intranet gepubliceerd. In de praktijk zagen we dat er veel vraag was naar werkinstructies voor zowel technische problemen als nieuwe functionaliteiten.”

Martin Derks

IT Consultant & Trainer

De Zijlen
De Zijlen

Klaar om alles uit Office 365 applicaties te halen?

Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden van SelfGuide voor Office 365 Training te ontdekken.