Hoe Dimence Groep met SelfGuide medewerkers digitaal vaardig maakt

Ontdek in deze case study hoe:

✔ SelfGuide als centraal platform voor instructies een belangrijke rol vervult bij het overdragen van kennis en het oplossen van meldingen.
✔ Applicatiebeheerders van Dimence Groep razendsnel maatwerk werkinstructies, trainingen en handleidingen voor alle applicaties in één format maken.
✔ Medewerkers van Dimence Groep altijd over uniforme en laagdrempelige instructies beschikken voor het zelfstandig en effectief gebruiken van applicaties.

In deze gratis case study lees je hoe Dimence Groep SelfGuide inzet om medewerkers met instructies digitaal vaardig te maken en houden.

Download Case Study

Bedankt voor je aanvraag. Download de whitepaper door te drukken op onderstaande knop.
Oeps! Er ging wat mis met het versturen. Kijk of alle velden goed zijn ingevuld

Belangrijke rol voor SelfGuide in de organisatie

Intuïtieve instructies voor alle applicaties op één plek

Bij Dimence Groep is correct gebruik van applicaties belangrijk voor de kwaliteit van de zorg. Voorwaarde is dat medewerkers de juiste kennis en vaardigheden hebben.

Werkinstructies als middel voor kennisborging& -deling inzetten.
Razendsnel uniforme werkinstructies van hoge kwaliteit maken.
Alle werkinstructies op één centrale plek beschikbaar stellen.
Vindbaarheid en gebruiksgemak voor medewerkers optimaliseren.
Meldingen op de servicedesk oplossen met instructies voor applicaties.
(Nieuwe) medewerkers tijdens het werk digitaal begeleiden.

Klanten over SelfGuide

woCom
woCom

"Met de inzet van SelfGuide is het vele malen sneller en makkelijker om instructies te maken. Hierdoor hebben wij veel minder tijd nodig voor het vullen van onze kennisbank. Met één druk op de knop integreren wij de gemaakte instructies met onze TOPdesk omgeving."

Tonny van der Putten

Projectregisseur Digitale Dienstverlening

“Door de intelligente zoekfunctie, tags, applicatiekenmerken en het samenstellen van handleidingen/trainingen vind je razendsnel de juiste informatie. Doordat je 24/7 toegang hebt tot instructies voor applicaties verhoog je het rendement op trainingen.”

Lieske Glas

Associate HR Business Partner

Gemeente Alphen aan den Rijn
Gemeente Alphen aan den Rijn

"Wij gebruiken SelfGuide om onze medewerkers zelfredzamer te maken. De investering verdient zich meer dan terug door de verhoogde productiviteit van medewerkers, tijdsbesparing bij oplosgroepen en kostenbesparing bij het onderhouden van handleidingen.”

Berry Berkenhamer

Incident Manager

woCom
woCom

"Met onze I&A afdeling moeten we ervoor zorgen dat onze medewerkers over zoveel mogelijk kennis beschikken van de softwareproducten die we gebruiken. SelfGuide speelt daarin een belangrijke rol."

Tonny van der Putten

Applicatiebeheerder

Zorggroep Almere
Zorggroep Almere

"Een belangrijk doel voor ons was dat er meer instructies gemaakt zouden worden om de digitale vaardigheid van eindgebruikers te verbeteren. We merken zeker dat we daarin slagen."

Mieke Hoogeveen

Specialist automatisering

woCom
woCom

"SelfGuide zorgt ervoor dat we op efficiënte wijze instructies, handleidingen en trainingen voor applicaties kunnen maken en actualiseren. Statische instructies en lange (Word) documenten zijn verleden tijd voor medewerkers van onze organisatie.”

Tonny van der Putten

Applicatiebeheerder

Moore DRV
Moore DRV

"Moore DRV heeft eind 2021 haar onboardingsproces gedigitaliseerd. Iedere nieuwe collega wordt voor de eerste werkdag start meegenomen in een onboardingsflow binnen SelfGuide. Digitaal onboarden heeft voor ons een duidelijke meerwaarde; het is korter, concreter en dus efficiënter. Alle informatie is snel beschikbaar voor iedereen en je hebt weinig onderhoud, nieuwe collega’s zijn direct productief en wij hebben geen extra kosten van een onboardingsapp."

Sanne Goedbloed - Witting

Adviseur learning & development

De Woonplaats
De Woonplaats

"Concrete waarde realiseren we door het borgen en centraal beschikbaar stellen van specialistische, technische en functionele kennis van applicaties. In de praktijk zie je dat een nieuwe collega meldingen oplost aan de hand van instructies in SelfGuide.”

Sander Hilgerink

Teamleider I&A