Organisatie

Organisatie achter SELFGUIDE

PolderValley

Wie we zijn

SelfGuide is ontwikkeld door PolderValley. PolderValley is specialist in software ontwikkeling en onderdeel van INVINITIV, een spin-off van de Universiteit Twente. PolderValley maakt intelligente producten die bijdragen aan betere digitale prestaties voor mensen, teams en organisaties. Het doel is om met producten toegevoegde waarde voor klanten te creëren om zo aan informatiebehoeften te voldoen. Om dit te bereiken heeft PolderValley een hecht, ervaren, zeer bekwaam en toegewijd team van collega’s. De werkstandaard is volgens de Scrum / Agile-methode.

Business purpose

PolderValley excelleert in het ontwikkelen van intelligente software om mensen, teams en organisaties beter te laten performen. Iedereen in en buiten de organisatie herkent ons door een professionele aanpak, gedrevenheid en klantgerichtheid. Wij streven er naar dat klanten dagelijks de toegevoegde waarde van onze producten ervaren. We hebben een sterk wendbaar vermogen om aanpassingen te doen in het domein waarin we actief zijn. Ons fundament bestaat uit de juiste mensen, de juiste en beste producten die zij ontwikkelen en alle processen die zijn ingericht om onze producten succesvol in te bedden bij klanten.

Domein Purpose

PolderValley is binnen het domein van Digital Solutions actief. PolderValley wil hierin professionaliteit en wendbaarheid tonen, zodat veranderingen in het domein adequaat opgepakt worden en dat hiermee snel wordt ingespeeld op de veranderende vraag in de markt. Organisaties die deze gebieden willen verbeteren komen bij PolderValley uit voor concrete, pragmatische en doeltreffende producten. Innovatie, pionierend vermogen en eigen producten zorgen voor financiële stabiliteit om blijvend te investeren in onze mensen en R&D om klanten duurzaam aan ons te binden. 

Organisatie achter selfguide

Visie

De technologische ontwikkelingen volgen elkaar in razendsnel tempo op. Huidige en toekomstige uitdagingen voor organisaties hebben meer en meer te maken met de alignment tussen business en IT. De visie van PolderValley en het afgeleide domein houden verband met deze ontwikkeling, waarbij de business leidend is in de inrichting van IT en het gebruik ervan.

Digitalisatie

Dit omvat het gehele actuele proces van technologisch afgeleide veranderingen. Hiermee worden onder andere nieuwe trends neergezet zoals Internet of  Things,  Artificial Intelligence, Big Data, Industry 4.0, Machine-to-Machine Communication en  Augmented Reality.

Digitale transformatie

Dit beschrijft dat organisaties traditionele problemen oplossen door gebruik te maken van deze technologische veranderingen in plaats van de traditionele methodes.

Digital solutions

Het is noodzakelijk om de juiste digitale oplossingen te implementeren om het beste uit de digitale transformatie te halen en bij te dragen aan business performance. Organisaties moeten de best mogelijke digitale ervaring voor klanten, medewerkers en partners zien te realiseren. End-user inzicht, correcte (werk)processen, juiste skills van medewerkers en een flexibele IT omgeving zijn bepalende factoren om dat te bereiken. Het is essentieel om interne en externe end-users vaardig, betrokken en positief te maken én te houden. Alleen dan kan de reguliere business optimaal verlopen en kunnen veranderingen succesvol worden doorgevoerd.

Organisatie achter selfguide

Missie

PolderValley wil binnen het “Digital Solutions” domein intelligente producten aanbieden die organisaties, teams en medewerkers beter laat performen. Dit willen wij realiseren met een gedreven groep collega’s en partners, waarbij onze software wereldwijd concurrerend is.

Ontdek onze andere producten

Maak kennis met onze andere producten op website van PolderValley.
Naar Poldervalley.com