Probeer SelfGuide 30 dagen gratis

Begin vandaag nog met het maken van instructies en ervaar de voordelen van SelfGuide voor jouw organisatie.

  • Probeer alle functionaliteiten 30 dagen gratis uit

  • Gebruik SelfGuide samen met je collega's in je eigen omgeving

  • Na 30 dagen wil je niet meer zonder

Trial aanvragen

Bedankt voor je aanvraag. Je kunt bijna aan de slag met SelfGuide. Binnen enkele minuten ontvang je een bevestigingsmail in je inbox. Deze mail verwijst naar een formulier waarmee je de aanvraag kunt afronden.
Oeps! Er ging iets mis met het versturen van het formulier.

Veelgestelde vragen

Is SelfGuide volledig gratis tijdens de trial periode?

Ja, gedurende de trial periode (30 dagen) is SelfGuide volledig gratis en worden er geen kosten in rekening gebracht. Wij zijn overtuigd dat je na 30 dagen niet meer zonder SelfGuide wil en kan.

Wat gebeurt er na de trial periode?

Als je bent overtuigd van de meerwaarde van SelfGuide voor jouw organisatie kan je de trial omzetten naar een betaalde subscriptie. Nadat je akkoord bent gegaan met de offerte kun je verder waar je gebleven was in je eigen omgeving. Mocht je toch niet overtuigd zijn, dan wordt de trial na 30 dagen beëindigt en alle data verwijderd.

In welke talen is SelfGuide beschikbaar?

SelfGuide is beschikbaar in het Nederlands en Engels. De voorkeurstaal van je browser bepaalt in welke taal SelfGuide wordt getoond.

Moet ik betaalgegevens achterlaten voor een trial?

Nee, de trial periode is volledig gratis en daarom hebben we geen betaalgegevens van je nodig. Zodra je de trial omzet in een subscriptie zijn extra gegevens vereist.

Wat is de opzegtermijn?

Als je SelfGuide afneemt doe je dat voor minimaal één jaar. Daarna kun je per maand opzeggen.

Als ik vragen heb tijdens de trial periode, waar kan ik dan terecht?

Veel antwoorden zijn te vinden in de knowledge base, de FAQ en in onze publieke instructies. Staat het antwoord er niet bij of kun je het antwoord niet vinden? Gebruik dan het support formulier om je vraag achter te laten en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Ervaar zelf het gemak van SelfGuide