Hoe Bravis medewerkers voorziet van actuele instructies voor alle applicaties

Ontdek in deze case study hoe:

✔ Medewerkers altijd over de vereiste kennis en vaardigheden beschikken voor zelfstandig en effectief gebruik van applicaties.
✔ Bravis met Selfguide er op doeltreffende wijze voor zorgt dat medewerkers snel productief zijn met nieuwe software na de implementatie ervan.
✔ Medewerkers van Bravis razendsnel intuïtieve instructies voor alle applicaties maken, actualiseren en beschikbaar stellen binnen de organisatie.

In deze case study lees je hoe het Bravis Ziekenhuis met SelfGuide zelfstandig en effectief gebruik van applicaties realiseert.

Download Case Study

Bedankt voor je aanvraag. Download de case study door te drukken op onderstaande knop.
Oeps! Er is iets misgegaan. Kijk of alle velden goed zijn ingevuld.

Belangrijke rol voor selfguide in de organisatie

Gebruiksvriendelijke instructies voor alle applicaties

Bravis ondersteunt medewerkers bij het gebruik van applicaties, omdat het een cruciale factor is bij het leveren van kwalitatief goede zorg.

Instructies als middel voor kennisborging & -deling inzetten.
Razendsnel intuïtieve instructies van hoge kwaliteit maken.
Alle kennis en processen in instructies en op één plek borgen.
Standaard manier van werken met instructies realiseren.
Medewerkers eenvoudig laten werken met nieuwe software.
(Nieuwe) medewerkers tijdens het werk digitaal begeleiden.

Klanten over SelfGuide

woCom
woCom

"Met onze I&A afdeling moeten we ervoor zorgen dat onze medewerkers over zoveel mogelijk kennis beschikken van de softwareproducten die we gebruiken. SelfGuide speelt daarin een belangrijke rol."

Tonny van der Putten

Applicatiebeheerder

“Door de intelligente zoekfunctie, tags, applicatiekenmerken en het samenstellen van handleidingen/trainingen vind je razendsnel de juiste informatie. Doordat je 24/7 toegang hebt tot instructies voor applicaties verhoog je het rendement op trainingen.”

Lieske Glas

Associate HR Business Partner

Bravis
Bravis

"Bij een succesvolle implementatie is het van belang dat medewerkers op een goede manier worden geïnstrueerd over hoe ze met de desbetreffende nieuwe applicatie moeten werken. Door de inzet van SelfGuide waren we tijdens de AFAS implementatie in staat om snel en eenvoudig instructies te maken en actueel te houden. Binnen het Bravis Ziekenhuis werden de instructies als zeer prettig ervaren omdat je als gebruiker precies kunt zien welke handelingen je moet uitvoeren binnen een instructie."

Katja Hop

Functioneel beheerder ERP

De Woonplaats
De Woonplaats

"Concrete waarde realiseren we door het borgen en centraal beschikbaar stellen van specialistische, technische en functionele kennis van applicaties. In de praktijk zie je dat een nieuwe collega meldingen oplost aan de hand van instructies in SelfGuide.”

Sander Hilgerink

Teamleider I&A

De Zijlen
De Zijlen

“Bij de migratie naar Office 365 hebben we instructies gemaakt met SelfGuide. Links naar instructies zijn o.a. op het intranet gepubliceerd. In de praktijk zagen we dat er veel vraag was naar instructies voor zowel technische problemen als nieuwe functionaliteiten.”

Martin Derks

IT Consultant & Trainer

Zorggroep Almere
Zorggroep Almere

"Een belangrijk doel voor ons was dat er meer instructies gemaakt zouden worden om de digitale vaardigheid van eindgebruikers te verbeteren. We merken zeker dat we daarin slagen."

Mieke Hoogeveen

Specialist automatisering

TOPdesk
TOPdesk

“Instructies in SelfGuide vullen voor ons precies het gat op tussen tekst en video bij communicatie van informatie over onze software. Het format van de instructies zorgt ervoor dat we informatie dichter bij onze klanten kunnen brengen.”

Tim van Kester

Technical Writer

Bravis
Bravis

"Tijdens de AFAS implementatie hebben onze key-users on-the-go instructies gemaakt met SelfGuide. Voorheen kostte het maken van instructiemateriaal twee weken, maar met SelfGuide is dit tussendoor gegaan, zonder hier tijd voor te hoeven reserveren. Hierdoor hoefden we ons niet te focussen het tijdrovende proces dat het maken van (ouderwets) instructiemateriaal is."

Katja Hop

Functioneel beheerder ERP