
Meer controle voor admins: beheer en monitor insluitlinks eenvoudig, inclusief de mogelijkheid om toegang direct in te trekken.
Om de beveiligings- en beheermogelijkheden van SelfGuide verder uit te breiden, hebben we nieuwe functionaliteit toegevoegd waarmee beheerders insluitlinks kunnen beheren.
Een insluitlink biedt een alternatieve manier om toegang te krijgen tot instructies zonder dat gebruikers zich hoeven te authenticeren. Voorheen was er, nadat een insluitlink was aangemaakt, geen mogelijkheid om de toegang in te trekken wanneer de insluitlink niet langer nodig was of per ongeluk was gedeeld.
Met deze release kunnen admins:
Wanneer een ingetrokken insluitlink wordt geopend, zien gebruikers een melding dat de instructie niet beschikbaar is, alsof deze nooit heeft bestaan. De instructie is daarmee niet meer toegankelijk via die insluitlink.
Voorheen was de SelfGuide Recorder vereist voor het toevoegen van instructiestappen. Dit is echter niet altijd mogelijk of praktisch, bijvoorbeeld bij het maken van instructies voor:
Voor dit soort instructies moest je screenshots of foto's maken en hier vervolgens een opname van maken met de SelfGuide Recorder.
De Instructie-editor is uitgebreid, zodat afbeeldingen nu rechtstreeks als instructiestap kunnen worden toegevoegd vanuit de browser.
Deze functionaliteit was voorheen beschikbaar als preview en is nu beschikbaar voor alle klanten.
Er zijn verschillende verbeteringen doorgevoerd in de weergave van afbeeldingen in zowel de Instructie-editor als de Instructie-viewer.
Door onnodige herladingen van afbeeldingen te verminderen, verloopt de gebruikerservaring soepeler en reageert de interface sneller. Deze wijzigingen verminderen ook visuele effecten, zoals het knipperen van afbeeldingen tijdens het bewerken en bekijken van instructies.