branches

Woningcorporaties

De digitalisering biedt woningcorporaties kansen op gebieden als bedrijfsvoering, samenwerking en productiviteit. Echter is het omarmen van de digitale dienstverlening een uitdaging.

Waarom woningcorporaties selfguide gebruiken

SelfGuide in de praktijk

uniform format
Excellente Digitale Dienstverlening

Creëer een optimale beleving voor huurders met succesvol in gebruik genomen applicaties.

Efficiënte Bedrijfsvoering

Profiteer van vaardige gebruikers door actuele werkinstructies, handleidingen en trainingen.

Eenvoudige Kennisdeling & -Borging

Leg kennis, processen en best practices razendsnel vast in digitale werkinstructies.

Stimuleer adoptie van applicaties

Woningcorporaties worden gedwongen om de digitale dienstverlening te omarmen om efficiënter te werken en de dienstverlening aan huurders verder te optimaliseren.

Succesvolle adoptie van applicaties is noodzakelijk voor het omarmen van de digitale dienstverlening. Hierdoor kunnen kansen uit de digitalisering benut worden.

Met SelfGuide stimuleer je adoptie door werkinstructies, handleidingen en trainingen voor alle applicaties snel te creëren en centraal beschikbaar te stellen.

Case Studies

Woonbedrijf

Woonbedrijf zet SelfGuide in voor het realiseren van diverse organisatiebrede doelstellingen: digitalisering van processen, effectieve kennisborging en uniform werken.

De Woonplaats

De Woonplaats is er met SelfGuide in geslaagd om alle kennis van applicaties snel, eenvoudig en centraal beschikbaar te stellen aan medewerkers van de organisatie.

woCom

woCom gebruikt SelfGuide om medewerkers te begeleiden met instructies op maat bij de implementatie en realisatie van het project ‘de moderne digitale werkplek’.

Klaar om adoptie van applicaties te realiseren?

Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden van SelfGuide voor woningcorporaties te ontdekken.