Een terugblik op Zorg & ICT 2024

Een terugblik op Zorg & ICT 2024

Het Zorg & ICT evenement van dit jaar, dat plaatsvond op 9, 10 en april in Jaarbeurs Utrecht, was een bron vol waardevolle kennis, inzichten en nieuwe contacten. In de onderstaande video hebben we geprobeerd om de sfeer, het enthousiasme en onze rol vanuit ons eigen perspectief zo goed mogelijk weer te geven.

We kijken met SelfGuide enorm enthousiast terug op Zorg & ICT 2024. Zorg & ICT fungeert als een platform waar zorgprofessionals bijeenkomen om de nieuwste technologische ontwikkelingen te verkennen en te bespreken. Dit evenement bood ons een unieke kans om direct in contact te komen met zorgprofessionals, besluitvormers en andere experts die actief zijn in de sector. Mede door de interactie hebben we waardevolle inzichten kunnen verzamelen en veel nieuwe contacten gelegd.

Als exposant hebben we met trots SelfGuide gepresenteerd, onze tool die zorgprofessionals ondersteunt bij het gebruik van softwareapplicaties. De interesse en betrokkenheid van de bezoekers tijdens de demonstraties en gesprekken waren inspirerend. Daarnaast hadden bezoekers de mogelijkheid om in de stand binnen enkele minuten een eerste instructie in SelfGuide te maken om op deze manier kennis te maken met de werking van de tool. Het was indrukwekkend om te zien hoe bezoekers zonder veel uitleg direct aan de slag gingen met SelfGuide en een positieve eerste ervaring hadden met de tool.  

Het algemene programma van Zorg & ICT bood een indrukwekkende reeks lezingen, presentaties en workshops gericht op het optimaliseren van de zorgsector middels technologie. Onze bijdrage hierin omvatte een gezamenlijk georganiseerde theatersessie op 10 april, waarbij Wendy Ritterbusch van Kempenhaeghe een presentatie verzorgde. Tijdens deze sessie werden inzichten gedeeld over hoe de organisatie met behulp van SelfGuide ervoor zorgt dat medewerkers over de benodigde kennis beschikken om effectief met belangrijke applicaties om te gaan, en hoe deze kennis wordt gewaarborgd. De aanwezige bezoekers reageerden enthousiast op de verkregen inzichten en er was veel ruimte voor interactie met het publiek.  

Het grootste compliment dat we kregen van SelfGuide gebruikers tijdens Zorg&ICT was dat zij, ondanks hun beperkte digitale vaardigheden, met SelfGuide toch in staat zijn om effectief uitleg te geven aan collega's. Zij gaven aan ervan overtuigd te zijn dat SelfGuide hun digitale vaardigheden verbeterd heeft.

Al met kijken we terug op een zeer succesvolle editie van Zorg & ICT. We kijken nú al uit naar Zorg & ICT 2025, die zal plaatsvinden van 8 tot en met 10 april. Zien we jou daar ook?  

Ervaar zelf het gemak van SelfGuide