Hoe werkinstructies zorgen voor effectief gebruik van applicaties bij Woonbedrijf

Ontdek in deze case study hoe:

✔ Kwalitatieve werkinstructies significant bijdragen aan doelstellingen van Woonbedrijf: digitalisering van processen, kennisborging en uniform werken.
✔ Woonbedrijf er met een doeltreffende aanpak voor heeft gezorgd dat werkinstructies multi-inzetbaar zijn bij het optimaliseren van de digitale dienstverlening.
✔ Medewerkers van Woonbedrijf razendsnel maatwerk werkinstructies voor applicaties maken, centraal beschikbaar stellen én op grote schaal toepassen.

Deze gratis case study beschrijft hoe Woonbedrijf effectief gebruik van applicaties realiseert met SelfGuide als centraal platform voor werkinstructies.

Download Case Study

Bedankt voor je aanvraag. Download de whitepaper door te drukken op onderstaande knop.
Oeps! Er ging wat mis met het versturen. Kijk of alle velden goed zijn ingevuld

Waarde voor de gehele organisatie in de praktijk is groot

Instructies voor applicaties op één centrale plek

Als woningcorporatie zet Woonbedrijf in op de digitalisatie van processen om de ondersteuning aan bewoners te vereenvoudigen en versnellen.

Werkinstructies als middel voor kennisborging & -deling inzetten.
Razendsnel uniforme werkinstructies van hoge kwaliteit maken.
Alle werkinstructies op één centrale plek beschikbaar stellen.
Vindbaarheid en gebruiksgemak voor medewerkers optimaliseren.
Standaard manier van werken met werkinstructies realiseren.
(Nieuwe) medewerkers tijdens het werk digitaal begeleiden.

Klanten over SelfGuide

Moore DRV
Moore DRV

“Vanzelfsprekend zullen er vele wijzigingen in werkinstructies plaatsvinden door de ingebruikname van nieuwe applicaties. SelfGuide zal daardoor een steeds belangrijkere rol in gaan nemen.”

Rooy van Keulen

ICT Service Coördinator

Woonbedrijf
Woonbedrijf

"Inmiddels maken 340 gebruikers en 25 beheerders van instructies gebruik van SelfGuide. In de praktijk zorgen de werkinstructies voor een standaard manier van werken en blijken ze erg effectief bij het begeleiden van gebruikers tijdens het werk."

Leon van der Zanden

Architect Informatiemanagement

ExplainiT
ExplainiT

“Tijdens mijn trainingen maak ik vaak gebruik van SelfGuide. Als cursisten vastlopen, verwijs ik vaak naar een handleiding binnen het platform. Daarnaast is het erg eenvoudig om de leerstof actueel te houden, wat voor mij als trainer een uitkomst is. “

Arduwan Samandar

Trainer Office 365

VBI
VBI

“De werkinstructies uit SelfGuide zijn perfect voor support aan collega’s. Het voordeel voor gebruikers is dat ze te allen tijde opnieuw de werkinstructie kunnen bekijken. Daarnaast ervaren we een hogere interne klanttevredenheid en lagere kosten per melding.”

Marriëtte Smits

IT Solution Coordinator

woCom
woCom

"SelfGuide zorgt ervoor dat we op efficiënte wijze werkinstructies, handleidingen en trainingen voor applicaties kunnen maken en actualiseren. Statische instructies en lange (Word) documenten zijn verleden tijd voor medewerkers van onze organisatie.”

Tonny van der Putten

Applicatiebeheerder

Woonbedrijf
Woonbedrijf

“Voor ons is SelfGuide dé tool om lesmateriaal en kennis mee te maken en delen.”

Leon van der Zanden

Architect Informatiemanagement

Moore DRV
Moore DRV

Moore DRV heeft eind 2021 haar onboardingsproces gedigitaliseerd. Iedere nieuwe collega wordt voor de eerste werkdag start meegenomen in een onboardingsflow binnen SelfGuide. Digitaal onboarden heeft voor ons een duidelijke meerwaarde; het is korter, concreter en dus efficiënter. Alle informatie is snel beschikbaar voor iedereen en je hebt weinig onderhoud, nieuwe collega’s zijn direct productief en wij hebben geen extra kosten van een onboardingsapp.

Sanne Goedbloed - Witting

Adviseur learning & development

De Woonplaats
De Woonplaats

"Concrete waarde realiseren we door het borgen en centraal beschikbaar stellen van specialistische, technische en functionele kennis van applicaties. In de praktijk zie je dat een nieuwe collega meldingen oplost aan de hand van werkinstructies in SelfGuide.”

Sander Hilgerink

Teamleider I&A