Een terugblik op Zorg & ICT 2023

Een terugblik op Zorg & ICT 2023

Zorg & ICT heeft naast waardevolle kennis, inzichten en inspiratie ons ook veel nieuwe contacten opgeleverd. Middels onderstaande video hebben we vanuit ons eigen perspectief de sfeer en het enthousiasme van het Zorg & ICT event zo goed mogelijk proberen weer te geven. We nodigen je uit om hem te kijken en wellicht zien we je wel terug bij Zorg & ICT 2024!

We kijken met veel plezier terug op het fantastische Zorg & ICT event van dit jaar. Het event, dat op 13, 14 en 15 juni plaatsvond in Jaarbeurs Utrecht, was een bron van inspiratie en inzicht voor iedereen in de zorgsector. Zorg & ICT biedt een platform waar zorgprofessionals samenkomen om de nieuwste technologische ontwikkelingen te ontdekken en te bespreken. Het evenement bood ons een unieke gelegenheid om direct in contact te komen met zorgprofessionals, besluitvormers en andere experts in de sector. Deze interactie heeft ons geholpen waardevolle inzichten te verzamelen en waardevolle connecties op te bouwen.

Als exposant hadden we de kans om SelfGuide te presenteren aan een breed scala aan bezoekers. We zijn erg enthousiast over de interesse en betrokkenheid van de bezoekers bij de demonstraties van de tool. Daarnaast hadden ze de mogelijkheid om in de stand binnen enkele minuten een eerste instructie in SelfGuide te maken en zo kennis te maken met de werking. We vonden het fijn om te zien dat standbezoekers zonder enige uitleg aan de slag gingen met SelfGuide en een positieve eerste eerste ervaring hadden met de tool.

Het programma van Zorg & ICT was indrukwekkend, met lezingen, presentaties en workshops die gericht waren op het verbeteren van de zorgsector door middel van technologie. We hebben kunnen leren van vooraanstaande sprekers, experts en thought leaders. Hieraan deden wij ook een bijdrage door op 14 juni een theatersessie te organiseren in samenwerking met het gerenommeerde Bravis Ziekenhuis. In deze theatersessie vertelden enkele medewerkers van Bravis over de uitdagingen bij software implementaties en hun ervaringen met SelfGuide. De aanwezige bezoekers reageerden enthousiast op de verkregen inzichten.

Ervaar zelf het gemak van SelfGuide