Ontdek de werking van SelfGuide in een vrijblijvende demo!

Wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen!
Oops! Er ging iets fout...

Neem een tour door Ons Product

Een tour door SelfGuide

SelfGuide maakt het makkelijk instructies, handleidingen en trainingen te maken en te onderhouden.

Alle instructies voor applicaties in één format

Vergroot applicatiekennis, verbeter zelfredzaamheid en ontwikkel een kennisgedreven organisatie.

Creëren & Importeren

Combineer het maken en actualiseren van werkinstructies op maat voor alle applicatie types met het importeren van kant-en-klare content packs voor veelgebruikte applicaties.

Eenvoudig, snel en uniform

Creëer applicatie werkinstructies

Maak razendsnel stapsgewijze applicatie werkinstructies met de recorder. Verduidelijk stappen met de editor door informatie toe te voegen en te verbergen.

Kant-en-klare applicatie werkinstructies en handleidingen

Importeer content packs van partners

Download door partners ontwikkelde content packs met kant-en-klare werkinstructies en handleidingen voor veelgebruikte applicaties en importeer ze eenvoudig.

ALTIJD ACTUELE INSTRUCTIES VOOR GEBRUIKERS

Actualiseer applicatie werkinstructies

Pas eenvoudig en snel de verouderde informatie aan van applicatie werkinstructies op maat of importeer door partners geüpdatete content packs.

Structureren & Combineren

Breng structuur aan door applicatie werkinstructies te kenmerken en te combineren tot handleidingen en trainingen.

Organiseren van de bibliotheek

Structureer applicatie werkinstructies

Zorg voor structuur en overzicht in de bibliotheek door applicatie werkinstructies te kenmerken met tags, applicaties, een titel en een beschrijving.

meerdere applicatie werkinstructies samenbrengen

Combineer tot trainingen en handleidingen

Stel handleidingen en trainingen samen met applicatie werkinstructies. Structureer ze in hoofdstukken en voeg beschrijvingen, bestanden, afbeeldingen en video's toe.

Zoeken & Bekijken

Doorzoek de bibliotheek met behulp van het intelligente zoekfilter en bekijk applicatie werkinstructies in de gebruiksvriendelijke viewer.

Snel de juiste applicatiewerkinstructie vinden

Zoek en filter in de bibliotheek

Vind eenvoudig de juiste applicatie werkinstructie, handleiding of training in de bibliotheek. Zoek en filter op basis van titel, beschrijving, tags en applicaties.

Gebruiksvriendelijke viewer

Bekijk applicatie werkinstructies

Volg applicatie werkinstructies stapsgewijs en op eigen tempo in de viewer. Zie per stap welke actie je moet uitvoeren en geef, indien nodig, feedback aan de maker.

Integreren & Beheren

Zet content van het platform eenvoudig door naar bestaande systemen en zorg ervoor dat makers applicatie werkinstructies optimaal blijven beheren.

UITGEBREIDE INTEGRATIEMOGELIJKHEDEN

Integreer met bestaande systemen

Raadpleeg applicatie werkinstructies, handleidingen en trainingen vanuit bestaande systemen en processen en integreer met ITSM-, BPM-, ERP- en LMS-systemen.

HET PLATFORM ACTUEEL HOUDEN

Beheer applicatie werkinstructies

Koppel een verantwoordelijke eigenaar aan iedere applicatie werkinstructie voor het actualiseren ervan en het verwerken van feedback.

Klanten over SelfGuide

Samen met onze klanten maken we het verschil.

VBI
VBI

“De werkinstructies uit SelfGuide zijn perfect voor support aan collega’s. Het voordeel voor gebruikers is dat ze te allen tijde opnieuw de werkinstructie kunnen bekijken. Daarnaast ervaren we een hogere interne klanttevredenheid en lagere kosten per melding.”

Marriëtte Smits

IT Solution Coordinator

Crocs Europe
Crocs Europe

“Door de intelligente zoekfunctie, tags, applicatiekenmerken en het samenstellen van handleidingen/trainingen vind je razendsnel de juiste informatie. Doordat je 24/7 toegang hebt tot werkinstructies voor applicaties verhoog je het rendement op trainingen.”

Lieske Glas

Associate HR Business Partner

woCom
woCom

"SelfGuide zorgt ervoor dat we op efficiënte wijze werkinstructies, handleidingen en trainingen voor applicaties kunnen maken en actualiseren. Statische instructies en lange (Word) documenten zijn verleden tijd voor medewerkers van onze organisatie.”

Tonny van der Putten

Applicatiebeheerder

De Woonplaats
De Woonplaats

"Concrete waarde realiseren we door het borgen en centraal beschikbaar stellen van specialistische, technische en functionele kennis van applicaties. In de praktijk zie je dat een nieuwe collega meldingen oplost aan de hand van werkinstructies in SelfGuide.”

Sander Hilgerink

Teamleider I&A

Woonbedrijf
Woonbedrijf

"Inmiddels maken 340 gebruikers en 25 beheerders van instructies gebruik van SelfGuide. In de praktijk zorgen de werkinstructies voor een standaard manier van werken en blijken ze erg effectief bij het begeleiden van gebruikers tijdens het werk."

Leon van der Zanden

Architect Informatiemanagement

Moore DRV
Moore DRV

Moore DRV heeft eind 2021 haar onboardingsproces gedigitaliseerd. Iedere nieuwe collega wordt voor de eerste werkdag start meegenomen in een onboardingsflow binnen SelfGuide. Digitaal onboarden heeft voor ons een duidelijke meerwaarde; het is korter, concreter en dus efficiënter. Alle informatie is snel beschikbaar voor iedereen en je hebt weinig onderhoud, nieuwe collega’s zijn direct productief en wij hebben geen extra kosten van een onboardingsapp.

Sanne Goedbloed - Witting

Adviseur learning & development

Moore DRV
Moore DRV

“Vanzelfsprekend zullen er vele wijzigingen in werkinstructies plaatsvinden door de ingebruikname van nieuwe applicaties. SelfGuide zal daardoor een steeds belangrijkere rol in gaan nemen.”

Rooy van Keulen

ICT Service Coördinator

Reinier van Arkel
Reinier van Arkel

"Wij zetten SelfGuide in voor het ondersteunen van onze medewerkers bij de overstap naar de nieuwe versie van Ons®. We leggen onze werkwijze vast in instructies en maken op deze manier snel trainingsmateriaal."

Richard de Fijter

ICT Manager

Contact met ons opnemen

Klaar om ons
platform te ervaren?

Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden van de SelfGuide te ontdekken.