Neem een tour door ons platform

Platform Tour

SelfGuide is een platform voor het uniform creëren, structureren en consumeren van applicatie werkinstructies, handleidingen en trainingen.

Alle instructies voor applicaties in één format

Vergroot applicatiekennis, verbeter zelfredzaamheid en ontwikkel een kennisgedreven organisatie met één centraal en eenvoudig te koppelen platform.

Creëren & Importeren

Combineer het maken en actualiseren van werkinstructies op maat voor alle applicatie types met het importeren van kant-en-klare content packs voor veelgebruikte applicaties.

Eenvoudig, snel en uniform

Creëer applicatie werkinstructies

Maak razendsnel stapsgewijze applicatie werkinstructies in een uniform format met de recorder. Verduidelijk stappen met de editor door informatie toe te voegen en te verbergen.

Kant-en-klare applicatie werkinstructies en handleidingen

Importeer content packs van partners

Download door partners ontwikkelde content packs met kant-en-klare werkinstructies en handleidingen voor veelgebruikte applicaties om deze vervolgens te importeren.

ALTIJD ACTUELE INSTRUCTIES VOOR GEBRUIKERS

Actualiseer applicatie werkinstructies

Pas eenvoudig en snel de verouderde informatie aan van applicatie werkinstructies op maat of importeer door partners geüpdatete content packs.

Structureren & Combineren

Breng structuur aan door applicatie werkinstructies te kenmerken en te combineren tot handleidingen en trainingen.

Organiseren van de bibliotheek

Structureer applicatie werkinstructies

Zorg voor structuur en overzicht in de bibliotheek door applicatie werkinstructies te kenmerken met tags, applicaties, een titel en een beschrijving.

meerdere applicatie werkinstructies samenbrengen

Combineer tot trainingen en handleidingen

Stel applicatie handleidingen en trainingen samen op basis van werkinstructies. Breng structuur aan met hoofdstukken en voeg beschrijvingen, bestanden, afbeeldingen en video's toe.

Zoeken & Bekijken

Doorzoek de bibliotheek met behulp van het intelligente zoekfilter en bekijk applicatie werkinstructies in de gebruiksvriendelijke viewer.

Snel de juiste applicatiewerkinstructie vinden

Zoek en filter in de bibliotheek

Vind eenvoudig de juiste applicatie werkinstructie, handleiding of training in de bibliotheek. Zoek en filter op basis van titel, beschrijving, tags en applicaties.

Gebruiksvriendelijke viewer

Bekijk applicatie werkinstructies

Volg applicatie werkinstructies stap voor stap en op eigen tempo in de viewer. Zie per stap welke actie je waar moet uitvoeren en geef, indien nodig, feedback aan de maker.

Integreren & Beheren

Zet content van het platform eenvoudig door naar bestaande systemen en zorg ervoor dat makers applicatie werkinstructies optimaal blijven beheren.

UITGEBREIDE INTEGRATIEMOGELIJKHEDEN

Integreer met bestaande systemen

Raadpleeg applicatie werkinstructies, handleidingen en trainingen vanuit bestaande systemen en processen door te integreren met ITSM-, BPM-, ERP- en LMS-systemen.

HET PLATFORM ACTUEEL HOUDEN

Beheer applicatie werkinstructies

Koppel een verantwoordelijke eigenaar aan iedere applicatie werkinstructie voor het actualiseren ervan en het verwerken van feedback.

Klanten over SelfGuide

Samen met onze klanten maken we het verschil.

Crocs Europe
Crocs Europe

“Door de intelligente zoekfunctie, tags, applicatiekenmerken en het samenstellen van handleidingen/trainingen vind je razendsnel de juiste informatie. Doordat je 24/7 toegang hebt tot werkinstructies voor applicaties verhoog je het rendement op trainingen.”

Lieske Glas

Associate HR Business Partner

TOPdesk
TOPdesk

“Werkinstructies in SelfGuide vullen voor ons precies het gat op tussen tekst en video bij communicatie van informatie over onze software. Het format van de werkinstructies zorgt ervoor dat we informatie dichter bij onze klanten kunnen brengen.”

Tim van Kester

Technical Writer

De Woonplaats
De Woonplaats

"Concrete waarde realiseren we door het borgen en centraal beschikbaar stellen van specialistische, technische en functionele kennis van applicaties. In de praktijk zie je dat een nieuwe collega meldingen oplost aan de hand van werkinstructies in SelfGuide.”

Sander Hilgerink

Teamleider I&A

Woonbedrijf
Woonbedrijf

"Onze inschatting is dat we met SelfGuide 50% sneller werkinstructies voor applicaties maken, die ook nog eens onderhoudsvriendelijk en van hogere kwaliteit zijn. We ervaren enorme voordelen door medewerkers het ‘hoe’ van bedrijfsprocessen in ARIS-Connect uit te leggen.”

Leon van der Zanden

Architect Informatiemanagement

woCom
woCom

"SelfGuide zorgt ervoor dat we op efficiënte wijze werkinstructies, handleidingen en trainingen voor applicaties kunnen maken en actualiseren. Statische instructies en lange (Word) documenten zijn verleden tijd voor medewerkers van onze organisatie.”

Tonny van der Putten

Applicatiebeheerder

ExplainiT
ExplainiT

“Tijdens mijn trainingen maak ik vaak gebruik van SelfGuide. Als cursisten vastlopen, verwijs ik vaak naar een handleiding binnen het platform. Daarnaast is het erg eenvoudig om de leerstof actueel te houden, wat voor mij als trainer een uitkomst is. “

Arduwan Samandar

Trainer Office 365

De Zijlen
De Zijlen

“Bij de migratie naar Office 365 hebben we werkinstructies gemaakt met SelfGuide. Links naar werkinstructies zijn o.a. op het intranet gepubliceerd. In de praktijk zagen we dat er veel vraag was naar werkinstructies voor zowel technische problemen als nieuwe functionaliteiten.”

Martin Derks

IT Consultant & Trainer

Gemeente Alphen aan den Rijn
Gemeente Alphen aan den Rijn

"Wij gebruiken SelfGuide om onze medewerkers zelfredzamer te maken. De investering verdient zich meer dan terug door de verhoogde productiviteit van medewerkers, tijdsbesparing bij oplosgroepen en kostenbesparing bij het onderhouden van handleidingen.”

Berry Berkenhamer

Incident Manager

Contact met ons opnemen

Klaar om ons
platform te ervaren?

Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden van de SelfGuide te ontdekken.