integraties

LMS Koppeling

Verrijk je LMS met werkinstructies, handleidingen en trainingen voor applicaties uit SelfGuide. Houd content eenvoudig actueel en verhoog het leerrendement van gebruikers.

uniform format
Bied gebruikers maatwerk instructies

Ontwikkel de kennis van gebruikers en verhoog hun leerrendement door razendsnel stapsgewijze instructies op maat te creëren.

Maak gebruik van standaard instructies

Beschik direct over >1500 door experts ontwikkelde standaard instructies voor handelingen binnen bijvoorbeeld Office 365 en TOPdesk.

Ondersteun gebruikers met actuele content

Houd content eenvoudig actueel door gebruik te maken van de intuïtieve mogelijkheden voor het creëren, actualiseren en beheren van content.

Verrijk je LMS met actuele content over applicaties

Het creëren en actualiseren van kwalitatieve content over applicaties voor een LMS wordt doorgaans als tijdrovend ervaren. Hierdoor is deze content vaak niet beschikbaar.

Kwalitatieve content over belangrijke applicaties is voor een LMS echter noodzakelijk om een maximaal rendement uit het systeem te kunnen halen.

Door de integratie met SelfGuide vul je een LMS eenvoudig met zowel standaard als maatwerk werkinstructies, handleidingen en trainingen voor applicaties.

Hoe werkt SelfGuide
voor een LMS?

Profiteer van standaard instructies.

Laad actuele content packs in met kant-en-klare werkinstructies, trainingen en handleidingen voor Office 365 applicaties.

Content Packs

Vul de bibliotheek eenvoudig met actuele werkinstructies, handleidingen en trainingen uit professionele content packs van software partners.

Bibliotheek

Stel trainingen, handleidingen en werkinstructies beschikbaar in de centrale bibliotheek, waar gebruikers altijd en overal toegang tot hebben.

Search & Filter

Kenmerk werkinstructies met de verschillende uitgebreide opties van de search & filter: titels, tags, beschrijvingen, applicaties en eigenaren.

Maak gebruik van de intuïtieve recorder.

Ontwerp razendsnel stapsgewijze werkinstructies op basis van schermafbeeldingen en de mogelijkheden van de editor.

Recorder

Neem razendsnel stapsgewijze werkinstructies op met de recorder. Schermafbeeldingen, muisklikken en toetsen worden automatisch vastgelegd.

Editor

Verrijk schermafbeeldingen van werkinstructies met de mogelijkheden van de editor: titelen, beschrijven, censureren, annoteren en verbergen.

Search & Filter

Kenmerk werkinstructies met de verschillende uitgebreide opties van de search & filter: titels, tags, beschrijvingen, applicaties en eigenaren.

Combineer meerdere werkinstructies.

Ontwerp complete handleidingen en trainingen op basis van werkinstructies, hoofdstukken, oefenbestanden en afbeeldingen.

Trainingen

Stel trainingen samen op basis van meerdere werkinstructies om een gebruiker meer over specifieke onderdelen van een applicatie te leren.

Handleidingen

Ontwikkel handleidingen voor applicaties op basis van hoofdstukken met titels, beschrijvingen, werkinstructies en afbeeldingen.

Bibliotheek

Stel trainingen, handleidingen en werkinstructies beschikbaar in de centrale bibliotheek, waar gebruikers altijd en overal toegang tot hebben.

Voeg content eenvoudig toe aan je LMS.

Bied gebruikers gemaakte werkinstructies, handleidingen en trainingen binnen SelfGuide rechtstreeks aan in je LMS.

LMS Integratie

Koppel gemaakte werkinstructies, handleidingen en trainingen in SelfGuide door de integratie rechtstreeks aan het LMS van je organisatie.

LMS Software

Verrijk iedere willekeurige software voor trainingen en leeractiviteiten met actuele, intuïtieve en kwalitatieve content uit SelfGuide.

Bibliotheek

Beheer werkinstructies in de gestructureerde bibliotheek van SelfGuide waar je gebruik maakt van intelligente opties voor zoeken en filteren.

“Door de intelligente zoekfunctie, tags, applicatiekenmerken en het samenstellen van handleidingen/trainingen vind je razendsnel de juiste informatie. Doordat je 24/7 toegang hebt tot werkinstructies voor applicaties verhoog je het rendement op trainingen.”

Lieske Glas

Associate HR Business Partner

Crocs Europe
Crocs Europe

Klaar om de content in je LMS te verrijken?

Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden van SelfGuide voor een LMS te ontdekken.